25 september 2023

Inschrijving WOTS 2024 start op 2 oktober

World of Industry, Technology & Science 2024 wordt gehouden op 24 tot en met 27 september in de Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer is opgedeeld in drie werelden.

De drie werelden zijn verdeeld over de hallen. Een Industry Highway leidt naar hal 11, waar de World of Industry (maakindustrie, OEM, Machinebouw, engineering) zal plaatsvinden. In hal 11 vind je dan ook de meeste stands van de FEDA-leden.

Neem deel aan de FEDA Lounge

In het bruisende centrum van hal 11 vind je ook de FEDA Lounge (paviljoen). Ook deze editie heb je de mogelijkheid om als bedrijf in de FEDA Lounge te participeren. Dat betekent dat je tegen een voordelig tarief gebruikmaakt van de faciliteiten en activiteiten van het paviljoen, waar je als bedrijf ook je eigen standje kan inrichten. Hoe dat de afgelopen editie eruit zag, zie je hieronder.

Heb je interesse in deelname aan de FEDA Lounge? Dan kun je vanaf 2 oktober het interesseformulier op de website van de World of Technology & Science invullen. Of neem even contact met het organisatieteam.

Inschrijfprocedure start op 2 oktober

Ook voor de bedrijven die niet deelnemen aan het FEDA-paviljoen, is het verstandig om 2 oktober in je agenda te zetten. Je kunt vanaf 2 oktober om 9.00 uur een stand reserveren. Dus bereid jezelf goed voor, en kijk nu alvast op welke plek je wilt staan!

Voordeel voor FEDA-leden

Ben je FEDA-lid, dan betekent het dat je voordelen hebt. Je kan deelnemen aan de FEDA Lounge, waar je tegen relatief lage kosten een hoge exposure kan krijgen in dit paviljoen én deel kan nemen aan de gezamenlijke activiteiten. Maar ook krijg je als FEDA-lid 30% korting van de World of Technology & Science op de standprijs als je een individuele stand neemt. Daarmee verdien je in een keer je lidmaatschap terug!TERUG NAAR HET OVERZICHT