30 maart 2019

Intelligente hydraulische aandrijftechniek

Onderstaand artikel is eerder geplaatst in Automatie | PMA:

Het thema voor het aanstaande DFPTC – de Dutch Fluid Power Transmission Conference – luidt: Intelligente hydraulische aandrijftechniek. Een logische en actuele keuze gezien alle ontwikkelingen rondom onder meer Industrie 4.0, IoT, aansturing, veiligheid… Een overkoepelend thema ook, dat de veelzijdigheid van de hydraulische aandrijftechniek benadrukt en onder andere ingaat op de impact van ‘smart’ op de mobiele hydrauliek, TCO en offshore.

Met het vaststellen van het thema zijn de organisatoren letterlijk uit de startblokken gegaan. Zo kunnen mensen zich inmiddels inschrijven als bezoeker en is de bekende ‘call for papers’ gestart. FEDA roept daarbij iedereen op zich te melden met ideeën voor een goede, actuele lezing dat binnen het thema past. Deze zal eerst worden beoordeel door onze technische commissie en op basis van de uitkomst al dan niet op het programma worden geplaatst. Tevens wordt weer een Table-Top georganiseerd waar bedrijven hun producten en diensten kunnen presenteren. In de ruim bemeten pauzes hebben bezoekers alle mogelijkheid de diverse standhouders te bezoeken, vragen te stellen of op een andere manier contact te maken.

“Want ook dát is DFPTC bij uitstek”, weet eventmanager Marrigje Mesker. “Netwerken!”. Vakmensen spreken die in de wereld van hydrauliek bewegen, kennis en nieuwe inzichten verwerven en natuurlijk inspiratie opdoen voor eigen ‘slimme oplossingen’.” Bekijk meer informatie over het symposium op www.dfptc.nl

 TERUG NAAR HET OVERZICHT