21 februari 2019

Let the games begin!

De inschrijvingen voor de vierde editie van de YPA zijn geopend. De Haagse Hogeschool Delft, Saxion Hogeschool en Avans Hogeschool Den Bosch hebben al laten weten weer deel te willen nemen. De komende periode zullen de juryleden de scholen bezoeken, daarna melden de scholen hun beste projecten aan. Op 27 juni bepaalt de jury de top drie en in het najaar wordt de winnaar bekendgemaakt. Ook dit jaar wordt weer gestreden om de award, de eer en een mooi geldbedrag voor de drie beste teams. Datum en locatie van de uitreiking worden nog bekend gemaakt.

Met de YPA bevordert FEDA de contacten tussen de FEDA-bedrijven, de hogescholen en de studenten. Inmiddels is er een mooi netwerk van docenten opgebouwd. Met de juryleden en commissieleden wordt ieder jaar weer hard gewerkt aan dit mooie en belangrijke event. Daarbij kunnen we de hulp, kennis en contacten van jouw bedrijf goed gebruiken, denk hierbij aan:

  • actieve contacten bij de hogescholen
  • interessante projecten voor de studenten
  • het actief promoten van de YPA
  • jureren van projecten

 Wat kan jouw organisatie bijdragen?

Neem hiervoor contact op met Stefanie Daalman, telefoon: 0183-822 992 of mail: info@feda.nl. Benieuwd naar de voorgaande editie? Bekijk nu de website.



TERUG NAAR HET OVERZICHT