5 september 2019

Nieuwe collega’s in het FEDA-team

In juni heeft Stefanie ons team verlaten. Natuurlijk missen we haar erg, maar we zijn superblij met maar liefst twee nieuwe aanwinsten in ons team. Elsje, projectcoördinator, & Renate, secretaresse, stellen zichzelf graag aan jullie voor:

Elsje den Hartog, projectcoördinator

Ik ben Elsje den Hartog – sinds 1 juli 2019 projectcoördinator van FEDA.

Inmiddels ben ik alweer 11 jaar actief in de verenigingswereld, waarbij ik als secretaresse ben begonnen voor VENECA – Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties.
Daarna heb ik als secretaresse voor zowel VNconstructeurs, Inhuisjurist en KIKK-recreatie gewerkt.
Bij KIKK ben ik doorgegroeid tot projectcoördinator Opleidingen, waarbij ik verantwoordelijk was voor de tegemoetkomingsregelingen cursuskosten, opleidingskosten. Hier konden werkgevers en medewerkers uit de sector Recreatie en Zwembaden subsidie aanvragen voor het volgen van scholing. Ik onderhield het contact met erkende opleiders, beoordeelde de erkenningsaanvragen van opleiders en bedrijfsopleidingsplannen van bedrijven. Was verantwoordelijk voor het subsidieportaal en de analyse en rapportage daarover en adviseerde op beleid hieromtrent. Om hier goed invulling aan te kunnen geven heb ik in 2017/2018 de opleiding Opleidingskunde gevolgd.

Vanaf juli ben ik met veel enthousiasme aan de slag gegaan bij FEDA. Ik heb meteen een vliegende start gemaakt met de organisatie van de Young Professional Award, waarbij ik direct heb mogen ondervinden met wat voor mooie projecten studenten in het technisch hoger onderwijs mee bezig zijn. Leuk om mijn technische talent en inzicht meer aan te gaan spreken en als projectcoördinator in te zetten voor deze branchevereniging.

Renate Snijder

Mijn naam is Renate Snijder. Eind juli 2019 ben ik door het FEDA-team met open armen ontvangen. Als secretaresse ben ik het eerste aanspreekpunt voor de FEDA-leden.

In 2012 betrad ik de wonderlijke wereld van stichtingen en verenigingen en ging ik aan de slag als secretaresse voor onder andere Stichtingen Contractcatering, KIKK-recreatie, de Nederlandse Veiligheidsbranche en Veneca. Het is erg leuk om te zien dat elke (branche)vereniging een andere insteek heeft. Ook al werk ik nog kort bij FEDA, ik heb al gemerkt dat FEDA een zeer actieve vereniging is die veel bevlogen en enthousiaste leden heeft. En dat werkt aanstekelijk. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten op het ledenevent op 11 december 2019, tot dan!

 

 

Vanaf november is ook Ilse Lagendijk, Business Intelligence specialist, aan het FEDA-team toegevoegd:

Ilse Lagendijk

Ik ga op reis en ik neem mee, een dik boek met heel veel rekensommetjes. Dit was toen ik, Ilse Lagendijk, een jaar of 8 was. Tegenwoordig hou ik het bij een stapel puzzelboekjes. Rekenen en puzzelen doe ik al sinds kleins af aan met veel plezier. Als Business Intelligence specialist kan ik dit elke dag toepassen in mijn werk.

Business Intelligence, je hoort het overal, maar wat houdt het nu eigenlijk in? Wikipedia omschrijft het als het proces van gegevens omzetten in informatie, dat vervolgens moet leiden tot kennis en aanzetten tot adequate actie. Dit kan een behoorlijke puzzel zijn. Mijn doel is om deze puzzel op te lossen en te komen tot nieuwe inzichten. Door doelgerichte analyse komen tot een rapport met de belangrijkste trends. Van een brij van data naar betrouwbare, actuele en begrijpelijke informatie.

 

 

Daarnaast kom je natuurlijk ook vertrouwde gezichten: André Braakman, Maaike Rouw & Marrigje Mesker tegen. Bij contact zie je hoe je het team kunt bereiken.TERUG NAAR HET OVERZICHT