Niet gecategoriseerd
5 januari 2023

Nieuwe url Business Intelligence – feda.databank.nl

Welke impact hebben de economische ontwikkelingen op jouw bedrijfsvoering?

Het gebruik van data maakt dit meetbaar: inzicht is het begin van de oplossing. Business Intelligence (BI) geeft scherp zicht op kansen en bedreigingen. Onder het FEDA-motto To Boost Your Business ondersteunen wij daarom onze FEDA-leden met BI.

Het FEDA BI-portal geeft informatie over de laatste ontwikkelingen binnen de sector en toont de belangrijkste trends. Vrijwel dagelijks wordt de portal geactualiseerd zodat alle belangrijke informatie voor jouw organisatie online beschikbaar is. Gegevens vanuit Nevi en Oxford Economics worden frequent bijgewerkt en vele rapporten en documenten zijn beschikbaar. De BI Newsflash is een maandelijkse uitgave van FEDA en is ervoor bedoeld om haar lidbedrijven op de hoogte te brengen van de belangrijkste veranderingen.

Onze BI-databronnen:

  • Oxford Economics
  • Nevi
  • CBS
  • CETOP


Wil je ook toegang, meer weten over de getoonde data, de FEDA BI Quickscan speciaal voor jouw organisatie uitvoeren of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze BI-specialist Yari Driessen via het mailadres businessintelligence@feda.nl

Of ga direct naar https://feda.databank.nl/TERUG NAAR HET OVERZICHT