6 februari 2024

Oproep aan Young Professionals: word lid van de Communicatie- en Evenementencommissie

FEDA is op zoek naar enthousiaste en gedreven young professionals die willen bijdragen aan de verjonging en vernieuwing van onze communicatie- en evenementenactiviteiten. Als toonaangevende organisatie in de industrie van aandrijf- en automatiseringstechnologieën streven we ernaar om onze evenementen te laten aansluiten bij de behoeften en interesses van alle generaties professionals, maar zeker ook de young professionals.

Daarom nodigen we jou uit om deel uit te maken van onze Communicatie- en Evenementencommissie. Als lid van deze commissie krijg je de kans om actief betrokken te zijn bij het plannen, organiseren en uitvoeren van diverse evenementen en communicatie-initiatieven van FEDA. Dit omvat onder andere het ontwikkelen van innovatieve ideeën voor onze events, zoals de FEDA Business Inspiration Day, het Executive Diner of onze Innovation Talks. en het meedenken over welke content wij op onze website en sociale mediakanalen zouden moeten delen. Ook heb je de kans om actief in contact te zijn met onze andere leden en partners in de commissie.

Of je nu net bent begonnen aan je carrière of al enige ervaring hebt opgedaan, we moedigen young professionals van alle achtergronden en disciplines aan om zich aan te melden. Dit is een geweldige kans om waardevolle ervaring op te doen, je netwerk uit te breiden en een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de ons ondernemersplatform.

Als lid van de Communicatie- en Evenementencommissie van FEDA maak je deel uit van een dynamisch en enthousiast team dat zich inzet voor het bevorderen van kennisdeling, netwerken en innovatie binnen onze sector. De Communicatie- en Evenementencommissie komt ongeveer 4 keer per jaar bij elkaar, zowel online als fysiek.

Wil jij graag bijdragen aan de toekomst van FEDA en de industrie van aandrijf- en automatiseringstechnologieën? Meld je dan vandaag nog aan voor de Communicatie- en Evenementencommissie door een e-mail te sturen naar info@feda.nl met je naam, contactgegevens en een korte motivatie waarom je graag lid wilt worden. Ook kan je bellen met Anoesjka van Nieuwenburg of Jos Kelderman als je nog vragen hebt.TERUG NAAR HET OVERZICHT