Niet gecategoriseerd
27 januari 2023

PERSBERICHT: MET IA PROFESSIONALS IS INDUSTRUYID EEN OPLEIDER RIJKER

Tilburg, 26 januari 2023Met IA Professionals is IndustryID een opleider rijker

Vandaag heeft Marc Waarle, trainer en academy coördinator bij IA Professionals, een overeenkomt met IndustryID ondertekend. De trainingen van Industrial Automation Professionals worden met dit formele moment erkend en ook toegevoegd aan IndustryID. Software Engineers en Hardware Engineers worden voortaan het vakpaspoort IndustryID uitgereikt na het volgen van een training bij IA Professionals. Zo kunnen ze aan werkgevers en opdrachtgevers laten zien welke competenties ze in huis hebben.

IndustryID sluit naadloos aan

IA Professionals geeft recente schoolverlaters op technisch gebied een duwtje in de rug voor een succesvolle carrière als Software Engineer of Hardware Engineer. Ook medior en senior engineers kunnen hier bijleren. Door personeel uit te rusten met de nodige tools en kennis kunnen ze succesvol zijn in hun rol. “De inhoud, kwaliteitsnormen en visie sluiten naadloos aan op die van IndustryID. Mooier kun je het niet krijgen”, vertelt Marc Waarle. Het is dan ook een moment om te vieren. André Braakman van IndustryID en Marc Waarle hebben uitgekeken naar dit officiële tekenmoment.

Effectiever met soft-skills

De trainingen van IA Professionals zijn ontwikkeld door twintig engineers van MA-IT MyAutomation. MA-IT MyAutomation is met ruim 125 engineers leverancier van kennis en kunde voor de industriële automatisering, en actief in een grote verscheidenheid aan branches. De trainingen die worden verzorgd bestaan, naast het overbrengen van techniek en methodieken, ook uit een soft skill programma. Het trainen van de soft skills krijgt zelfs in het bijzonder de aandacht, want een engineer moet tegenwoordig in zijn werkveld meer kunnen dan goede technische oplossingen bedenken. Engineers worden een stuk effectiever als ze sociaal vaardig zijn.

“Het leukste van engineering is het samenspel van techniek en de menselijke skills die je nodig hebt om je vak uit te oefenen”, aldus Marc Waarle.

Download hier het volledige persberichtTERUG NAAR HET OVERZICHT