6 oktober 2017

PROCENTEC start samenwerking met itsme op gebied van trainingen

PROCENTEC, kennispartner op het gebied van PROFIBUS en PROFINET technologie, gaat een unieke samenwerking aan met de internationale bedrijvengroep itsme. PROCENTEC gaat daarbij trainingen op het gebied van PROFIBUS en PROFINET verzorgen op verschillende itsme-locaties in Nederland. Pieter Barendrecht, Managing Director van PROCENTEC en Bert Kars, Directeur Purchasing bij itsme ondertekenden op woensdag 4 oktober 2017 het contract voor deze samenwerking.

De experts van PROCENTEC delen hun jarenlang opgedane kennis op het gebied van PROFIBUS en PROFINET door middel van het geven van trainingen. Inmiddels hebben al meer dan 4000 enthousiaste cursisten één of meerdere trainingen met succes afgerond. Het aanbod omvat onder meer gratis producttrainingen, Troubleshooting & Maintenance-opleidingen en door PI International gecertificeerde Engineer en Installer cursussen. De trainingen zijn nuttig voor eindklanten, system integrators, original equipment manufacturers en fabrikanten die dagelijks te maken hebben met PROFIBUS en PROFINET. Training is immers essentieel om de kennis van installaties optimaal te houden en zo kostbare downtime te kunnen voorkomen.

PROCENTEC verzorgt haar cursussen op zowel haar hoofdkwartier in Wateringen als op locaties wereldwijd. De samenwerking met itsme geeft PROCENTEC nu de mogelijkheid om nog meer gebruikers van PROFIBUS en PROFINET te bereiken; itsme beschikt namelijk over dertien vestigingen verspreid over heel Nederland waar training gevolgd kan worden. De toevoeging van de erkende PROCENTEC-cursussen betekent tevens een verrijking voor het opleidingsaanbod waarmee itsme jaarlijks meer dan 1500 cursisten binnen de industriële automatisering bereikt.

“PROCENTEC is trots dat de jarenlange samenwerking met itsme via deze weg het volgende niveau bereikt”, aldus Pieter Barendrecht, Managing Director van PROCENTEC.

 

 TERUG NAAR HET OVERZICHT