20 januari 2020

Schrijf u nu in voor WoTS 2020: vrijdag 14 februari deadline conceptplattegrond

WoTS Update van FHI

In aanloop naar de WoTS 2020 plaatsen wij regelmatig nieuwsupdates namens FHI op onze kanalen.

De deadline voor de eerste inschrijvingsronde voor de WoTS 2020-conceptbeursplattegrond ligt op vrijdag 14 februari. Indien u zich voor deze datum inschrijft, wordt u als exposant meegenomen in de eerste conceptindeling van de plattegrond. Zo kunnen wij optimaal rekening houden met uw wensen. Met andere woorden: bij een vroege inschrijving maakt u dus een optimale kans op uw gewenste locatie op de beursvloer van een van de vijf werelden.

De ingeschreven exposanten ontvangen als eerste de conceptplattegrond. De vroege vogels hebben vervolgens de mogelijkheid om te reageren op de voorgestelde standlocatie. Zo hebben ingeschreven exposanten meer inspraak op de aangewezen locatie.

Uiteraard kunnen bedrijven zich ook nog na 14 februari inschrijven als deelnemer van World of Technology & Science 2020. De eerder genoemde voordelen zijn dan echter minder concreet. Medio maart wordt de eerste conceptindeling naar de ingeschreven exposanten verzonden.

Wilt u meer informatie over de deelnamemogelijkheden aan de World of Technology & Science 2020, dan kunt u contact opnemen met het projectteam van de beurs.

 

 TERUG NAAR HET OVERZICHT