31 augustus 2018

Synergie onder exposanten leidt tot inspirerend projectenprogramma in de World of Motion & Drives

Met nog ongeveer een maand voorbereidingstijd zijn alle exposanten van de World of Motion & Drives volop bezig om 2 tot en met 5 oktober tot een groot succes te maken. De puntjes worden op de i gezet voor de stands, productreleases besproken en natuurlijk worden de projecten strak voorbereid om samen de bezoeker te verrassen en inhoudelijke verdieping te kunnen geven. Samen, want dat is het belangrijkste speerpunt van deze WoTS. Synergie en onderling vertrouwen vormen daarbij de basis. In de World of Motion & Drives zien we dat terug in een inspirerend projectenprogramma. Het aanbod is divers en daardoor mag je geen van deze projecten missen.

Zo biedt Connecting Mechanical Drives, gepresenteerd op de FEDA Lounge, een mooie kijk op de impact van de digitalisering op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Met twee studententeams zien we in de voorbereiding dat er aan beide kanten geleerd en geïnspireerd wordt. Een proces waar we u als bezoeker graag in meenemen tijdens één van de presentaties.

Het seminar ‘Wat moet ik nu doen voor een energie efficiënte fabriek in 2028?’ neemt u echt mee een stap verder, want over morgen durven we allemaal nog wel na te denken, maar om toekomstproof te zijn moet je mindset echt om. Het seminar onderscheidt zich met een roadmap voor energiebesparende technologieën, systemen en ondersteunt bij het maken van echte energie transitieplannen.

Veilig werken met Hydrauliek’ biedt juist weer concrete oplossingen hoe nu al veilig aan complexe hydraulische systemen te kunnen werken. Een team van FEDA-leden met specialisatie in hydraulic solutions presenteert over meer bewustwording voor de medische, materiele en financiële risico’s die gepaard gaan met het werken met hydraulische systemen. Een kleine investering met grote voordelen.

De ‘personal touch’ van een beurs is en blijft een belangrijke schakel in de totale keten van ‘eerste contact’ naar succesvol samenwerken. Samen creëren we op de WoTS een sterk platform. Dit platform wordt nog eens versterkt door de 20 deelnemende bedrijven aan de FEDA lounge. U krijgt een duidelijk beeld van het inmiddels bijzonder complete aanbod en kan live contacten leggen met meerdere specialisten. Digitaal wordt natuurlijk steeds belangrijker. Maar wil je als ontwerper ‘sparren’ om tot een optimaal ontwerp te komen en als bedrijf goede (financiële) afspraken maken met leveranciers en klanten, dan wil je dat gewoon in een persoonlijk gesprek doen.

We zien u graag van 2 tot en met 5 oktober in de Jaarbeurs. Klik hier om u kosteloos te registreren voor de beurs én de projecten.

 TERUG NAAR HET OVERZICHT