FEDA ledenevent: Business Intelligence, 9 mei a.s.

FEDA ledenevent: Business Intelligence

9 mei a.s. staat het FEDA ledenevent in het teken van business intelligence. Welke factoren zijn van invloed op het investerings- en innovatiegedrag van uw bedrijf? Neemt u beslissingen op basis van de beschikbare feiten en cijfermateriaal? Tijdens het FEDA ledenevent met aansluitend de ALV, neemt Kuno Huisman u mee in het beslissingsproces van mensen en bedrijven. Naast Director and Head of Business Change and Decision Support bij ASML is hij binnen de universiteit van Tilburg ook actief met onderzoek naar de invloed die factoren als concurrentie, dynamiek en onzekerheid hebben op het investerings- en innovatiegedrag van een bedrijf.

Na de plenaire sessie is het tijd voor interactie. In de vorm van workshops gaan we het gesprek aan om de concrete behoefte op het gebied van business intelligence boven tafel te krijgen én op welke manier FEDA kan ondersteunen in het vervullen van deze behoefte. Het ledenevent wordt afgesloten met de ALV.

Branchemanager André Braakman: “Ieders tijd is kostbaar, dus is het handig om statutaire verplichtingen te combineren met inhoud. In dit geval is dat het thema ‘business intelligence’ dat hoog op de agenda staat, niet alleen bij ons, maar ook bij onze leden. Daarnaast vindt het event vindt plaats in Fort Altena, Werkendam. Dat is gelegen aan de A27 en geeft de perfecte gelegenheid om na afloop van het event de Maritiem Industry beurs te bezoeken in Gorinchem.”

Over Maritiem Industry

De beursvloer van Maritime Industry biedt ruimte aan segmenten als scheepsbouw en afbouw, reparatie, machinebouw, installatietechniek, voortstuwing, elektrotechnische installaties, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, interieurbouw en dienstverlening. Op de beursvloer zijn ook een aantal FEDA leden vertegenwoordigd.

Programma ledenevent

11.00 uur: Ontvangst met koffie/thee

11.30 uur: Impressie BI-dashboard

11.40 uur: Plenaire sessie Business Intelligence met Hoogleraar Kuno Huisman

12.25 uur: Lunch

13.00 uur: FieldLab Business Intelligence

14.00 uur: Start ALV

15.30 uur: Einde ALV

Bent u FEDA-lid en wilt u deelnemen aan het ledenevent, maar hebt u geen persoonlijke uitnodiging van ons ontvangen, neemt u dan contact op met het secretariaat via info@feda.nl of 0183-822 992.

Bent u (nog) geen FEDA-lid en spreekt een dergelijk onderwerp u aan? Neemt u dan vooral ook contact op met het secretariaat, zij informeren u over de mogelijkheden van het FEDA-lidmaatschap.


Locatie

Fort Altena

Tol 8

4251 PX Werkendam