Koning & Hartman

 

Koning & Hartman levert oplossingen voor de industrie. Deze wereld is verregaand geautomatiseerd, daarom zijn we aanwezig op veel markten. Meestal onzichtbaar, maar vaak onmisbaar.

U vindt onze kennis en systemen bijvoorbeeld terug in de koeling van ijsbanen en in spuitstraten. In Almelo draaien de centrifuges van Urenco met behulp van onze systemen. In Zeeland worden de mosselen van Prins & Dingemanse door verpakkingsmachines met onze oplossingen ingepakt. En met behulp van onze Windows Embedded Technologies worden ecologisch duurzame oplossingen gerealiseerd en verspreid over heel Europa. Op deze pagina vindt u een overzicht van een aantal mooie projecten en referenties waar Koning & Hartman het verschil maakt.

Onze kennis en ervaring zorgen er voor dat u altijd kunt rekenen op een betrouwbare oplossing en op de beste producten en systemen. We zijn partner van vooraanstaande fabrikanten en leveren automatiseringsproducten van een breed scala aan topmerken. Meer informatie over de producten en systemen die wij leveren, vindt u op onze website.

Lees ook het interview ‘FEDA-lid in de Spotlight’ met Oswald Coene van Koning & Hartman.

 

 

 

TERUG NAAR HET OVERZICHT