28 februari 2022

Eerste spreker FEDA Executive Diner is bekend!

Het FEDA Executive Diner vindt plaats op donderdagavond 7 april 2022 in Kasteel Woerden. We kunnen nu ook de eerste spreker bekendmaken!

Auteur en toekomststrateeg Peter Ros is een van de sprekers die jou, samen met jouw zakenrelaties, een inspirerende avond zal bezorgen. Peter is iemand die verwart, ontwart en duidt. De mens neigt naar het optimaliseren van het bekende. Vernieuwing schuilt vaak in het onbekende. Peter vertelt je alles over hoe je ruimte creëert voor ontwikkeling, innovatie en kansrijke opties. Ook krijg je zijn pocketboekje ‘Een beetje Warorde’ mee.

Met de keten aan tafel tijdens het FEDA Executive Diner

Met het Executive Diner krijg je een heerlijk 4-gangendiner, waar je bekende én nieuwe gezichten ontmoet: van toeleverancier tot eindklant, bij jou aan tafel. Het FEDA Executive Diner vindt plaats op 7 april in Kasteel Woerden. Na een hartelijke ontvangst om 17.30 uur in dit indrukwekkende kasteel, toasten we in de ridderzaal met een glas champagne. Daarna gaan we aan tafel. Vanaf de dinertafels hebben we prachtig uitzicht op de slotgracht van het kasteel.

Nodig je eigen gasten uit

We kunnen na twee jaar eindelijk weer bij elkaar komen. Dan is het natuurlijk nog mooier om je eigen gasten mee te nemen. En dat is mogelijk: reserveer een plaats aan de tafel voor je collega’s of zakenrelaties die je wilt verrassen met een exclusieve avond.TERUG NAAR HET OVERZICHT