9 juni 2023

FEDA ALV & LEDENEVENT: EEN TERUGBLIK

Op donderdag 8 juni organiseerde FEDA haar Algemene Ledenvergadering, met aansluitend een Ledenevent. Netwerken, inspireren en zakendoen stonden centraal op deze zonovergoten dag.

De locatie van onze ALV was het historische GeoFort, waar een kleine 70 FEDA-leden aanwezig waren. We gingen uiteen in drie workshops. Deze keer stonden marktsegmenten centraal.

Piet Tak en Rob Hommersen werden geëerd voor hun diensten, en benoemd als FEDA-erelid. Uit handen van voorzitter Arjan Coppens ontvingen ze hun oorkonde.

Laurens van Piggelen is programmamanager van Food in Transitie 2030, en vertelde over de voedingsmiddelenindustrie. Download zijn presentatie.

Als sectormanager van Netherlands Maritime Technology, lichtte Sander den Heijer de uitdagingen in de maritieme industrie toe. Bekijk de video die Sander insprak.

Het NVC-innovatieproject Accelerate richt zich op het verbeteren van verpakken door robotisering. Corné Huijben noemde enkele thema’s in de verpakkingsindustrie in zijn presentatie.

We namen afscheid van verenigingsmanager André Braakman en bestuurslid Eddo Cammeraat.

En we sloten de dag af met een barbecue, waar we zowel oude bekenden als nieuwe gezichten zagen.TERUG NAAR HET OVERZICHT