Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. Dat betekent dat je geïnteresseerd om naar de WoTS in de Jaarbeurs Utrecht te komen. In hal 11 vind je spraakmakende bedrijven die graag met jou in gesprek willen gaan. De branche die zij vertegenwoordigen is aandrijftechniek en automatisering. Speciaal voor jou organiseren wij op dinsdag 27 september een Student Discovery Tour. Deze start om 11.00 uur vanaf de FEDA-lounge, die je te midden van hal 11 kunt vinden. In de FEDA-lounge ontvang je de laatste benodigde details en dan kun je de bedrijven naar keuze gaan bezoeken. Om 14.00 uur sluiten we gezamenlijk, eveneens op de FEDA-lounge het programma weer af. We hopen dat je erbij bent!

Je moet je wel even registreren om een toegangskaart voor de WoTS te krijgen (gratis)> Kies voor de wereld Motion & Drives en vervolgens kun je bij functie voor ‘student’ kiezen. Op deze pagina kun je vinden welke bedrijven er in hal 11 speciaal voor jou een interessant programma klaar hebben staan. Tot 27 september.

 

 

BOSCH REXROTH

UNLOCK THE FUTURE met Bosch Rexroth. Als een van ’s werelds leidende leveranciers van aandrijf- en besturingstechnologieën, garandeert Bosch Rexroth efficiënte, krachtige en veilige bewegingen in machines en systemen van elke omvang. Het bedrijf bundelt wereldwijde knowhow op het gebied van mobiele toepassingen, industriële toepassingen & engineering en fabrieksautomatisering. Tijdens de WoTS 2022 maak je kennis met het grensverleggende besturingsplatform ctrlX AUTOMATION. Ervaar zelf de volledige openheid van dit besturingssysteem voor industrie 4.0 en ga de competitie aan met de gloednieuwe ctrlX GAME. Ontdek je Bosch Rexroth’s Connected Hydraulics, die gebruik maken van de kracht en intelligentie van de geavanceerde hydraulische technologie van Bosch Rexroth om grenzen te doorbreken als het gaat om prestaties, functionaliteit én levensduur. Ervaar je de next level mechatronica met het Smart MechatroniX-platform, waarbij je de beste componenten voor lineaire bewegingstechnologie met elektronica en software combineert. En nog veel meer!

Dat wil je niet missen! Bezoek ons tijdens de Student Discovery Tour@WoTS2022 en ontdek hoe Bosch Rexroth de sleutel kan zijn naar jouw toekomst! Hal 11, stand C076

Bosch Rexroth

AXIS & STUIFMEEL

‘Elektrificatie in de machinebouw’. AXIS & Stuifmeel is de roterende en lineaire aandrijfspecialist die de machinebouwer door middel van onze componenten en oplossingen in staat stelt te innoveren, te excelleren of eenvoudigweg te continueren. Het belangrijkste wapen daarbij is onze veelzijdigheid. Kijken naar wat de klant écht nodig heeft en daar de juiste technische oplossing voor selecteren of creëren. Waarbij er tevens wat te kiezen valt op het gebied van de toegepaste techniek, specificaties en budget. De juiste (totaal)oplossing komt tot stand door intensieve communicatie met de klant, out of the box denken, innovatieve partners en een gedreven, ervaren team.
Tijdens de WoTS 2022 laat AXIS & Stuifmeel in Hal 11, Stand 11A054 zien wat de voordelen zijn van elektrificatie. De laatste technieken op het gebied van bijvoorbeeld tandwielkasten, actuatoren, lineaire units en magneettechniek, kan je tijdens de Student Discovery Tour ontdekken. Dit zal je inspireren voor de toekomst!

AXIS & Stuifmeel

LENZE B.V.

Change begins with Courage – Lenze viert haar 75e verjaardag onder het motto “The Courage of Change”.

Lenze is een toonaangevend automatiseringsbedrijf voor de machinebouw met vestigingen over de gehele wereld. Met de oplossingsdeskundigheid is Lenze een sterke partner aan de zijde van haar klanten. Het portfolio omvat hoogwaardige mechatronische producten en pakketten, krachtige systemen bestaande uit hardware en software voor machineautomatisering, en diensten voor digitale services zoals big data management, cloud- of mobiele oplossingen, en software in het kader van het Internet of Things (IoT).

Tot 15 oktober 2022 is er een speciaal digitaal Lenze café geopend. Laat je daar verrassen met nieuwe inzichten, visies en vele mogelijkheden op gebied van aandrijftechnologie, industriële automatisering, digitale services, duurzaamheid en veiligheid. Naast een Lenze quiz met leuke prijzen, steunen we op verschillende plekken wereldwijd (her)bebossingsprojecten.
Hiervoor gaan we gezamenlijk kilometers sporten en kan je jezelf voor aanmelden. Kom jij ook naar het digitale Lenze café?

Tijdens de Student Discovery Tour op WoTS 2022 op onze stand in hal 11 begroeten we je in de Jaarbeurs graag live met een lekkere Barista koffie en praten we je graag bij over de mogelijkheden die Lenze wereldwijd nog meer te bieden heeft.

Lenze B.V.

KOLMER ELEKTROMOTOREN B.V.

Welkom in de dynamische wereld van Kolmer Elektromotoren. Een plek waar we al jarenlang elektromotoren ontwerpen en produceren volgens specifieke eisen maar ook standaard uitvoeringen verkopen. Kolmer is altijd op zoek naar de meest effectieve en efficiënte oplossing en gaat niet direct aan de slag met het meest voor de hand liggende idee: Kortom, de vraag van onze klant is de rode draad in onze organisatie en voor onze innovatie.

Dit menselijke aspect voeren wij ook intern door. Onze overtuiging: “Werk je met plezier, dan haal je het beste uit jezelf.” Dat is onze basis. Van hieruit kunnen wij met onze mensen ongelooflijke resultaten genereren en is er veel ruimte voor ontwikkeling. Dit geldt voor onze zeer uitgebreide werkplaats waarbij we alle toepassingen voor de elektromotor kunnen uitvoeren. Dat geldt voor engineering waar door middel van 3D-programma’s als Autocad complete aanpassingen voor elektromotoren ontwikkeld worden. In principe geldt dit voor al onze disciplines binnen ons bedrijf. Wij weten als geen ander dat technische kennis en feeling enorm belangrijk en waardevol is. Dat kan je bij ons ontwikkelen door middel van een riant opleidingsbudget maar ook meteen toepassen.

Daarnaast blijven we innoveren. Simpelweg omdat onze klanten daar behoefte aan hebben. Altijd praktijkgericht dus. Daar is onder andere onze Kolmer Top Coating-elektromotor uit voort gekomen. Een elektromotor met een keiharde slijtvaste coating die hecht aan het metaal waardoor een elektromotor onder extreme omstandigheden 4 tot 8 maal langer mee gaat. Dit moet je met eigen ogen zien. Wij showen dit in onze stand op spectaculaire wijze. Daarom dagen wij jou uit. Kom langs, vertel wat je ziet en belangrijker; vertel ons wat jouw ideeën zijn. Wij belonen jouw komst met een leuke attentie die jij zeker te weten goed kan gebruiken. See you! Hal 11, Stand B010

Kolmer Elektromotoren B.V.

ITSME

Anderen laten slagen; making you succeed! We zijn een internationale bedrijvengroep van drie organisaties. Samen goed voor jaren aan ervaring, waarmee we onze klanten in de industrie technisch ondersteunen. We helpen eindgebruikers, machine- en modulebouwers en technisch installateurs vooruit met een breed aanbod aan elektrotechnische en mechanische producten en oplossingen. Nu innovatie onze wereld met de dag verandert, zoeken onze opdrachtgevers naar nieuwe wegen. Sommigen vinden zichzelf opnieuw uit, anderen worden meer en meer specialist. Waar het op neerkomt, is dat elk bedrijf graag voorop blijft lopen en dus helpen wij onze klanten om succesvol te zijn en te blijven. Als distributeur ontlasten wij hen door te fungeren als totaalleverancier. Naast het leveren van de juiste producten binnen de juiste tijd, prijs en tegen een goede kwaliteit, ondersteunen wij onze klanten ook met vergaande technische kennis. Zo hebben wij consultants op het gebied van industrial automation, lighting en connected business die graag meedenken in de beste oplossing!

Ontwikkel jij bij ons jouw elektrotechnische- of mechanische technische vakkennis, jouw commerciële verkoopkwaliteiten of leidinggevende skills? Bij itsme kan je alle kanten uit. itsme zit met diverse vestigingen in Nederland en heeft in Raamsdonksveer een logistiek centrum en ondersteunende afdelingen. Samen zijn wij een familiair team van circa 400 medewerkers die van elke dag een succes weten te maken. Kom jij jouw talenten laten zien? Stand 11C065

Itsme

APEX DYNAMICS: Move Forward!

De wereld is continu in beweging. Ook op technisch gebied zijn de ontwikkelingen amper bij te houden. In de wereld van bijvoorbeeld automatisering en robotisering zijn de innovaties van gisteren vandaag al gemeengoed. Veel bedrijven zijn hierdoor gevangen tussen een tekort aan personeel met diep inhoudelijke kennis en een noodzaak voor automatisering of technische vernieuwing. Hoe krijgen we de markt vooruit?

Apex Dynamics levert de essentiële onderdelen voor de mechanische aandrijving van machines en robots. Maar dat blijft niet bij tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Apex Dynamics voorziet haar klanten en de markt waar nodig van de kennis en expertise waarmee je verder komt.

Op onze stand 11B020, in de FEDA lounge, vertellen wij graag wie we zijn, wat we doen en vooral wat voor flexibele Allround plek wij eventueel voor jou ter beschikking hebben. Tot binnenkort!

Apex Dynamics B.V.

FESTO B.V.

Festo is wereldwijd leverancier van automatiseringstechniek en leider in industriële trainingen en technische onderwijssystemen. Bij Festo streven wij elke dag ernaar de productieprocessen van morgen productiever, eenvoudiger en duurzamer te maken. Als wereldwijd actief familiebedrijf weten wij hoe belangrijk het is om het eigen karakter te behouden. Daarom zijn we niet alleen maar wereldwijd vertegenwoordigd, maar ook met lokale vestigingen met hun eigen lokale identiteit. Bezoek ons tijdens de WOTS 2022 en maak kennis met onze visie op thema’s als robotisering, duurzaamheid, kunstmatige intelligentie en toepassing van ‘digital twin’ technologie. Festo is een erkend leerbedrijf met stage- en afstudeerplekken voor MBO, HBO en WO studenten. We heten je van harte welkom tijdens de Student Discovery Tour op onze stand 11B076 in Hal 11 en vertellen je graag meer over onze producten, technologieën en applicaties.

Festo BV

BAKKER & CO B.V.

Bakker & Co engineert, produceert en onderhoudt klantspecifieke technische onderdelen en halffabrikaten voor machinefabrieken en de procesindustrie. Daar waar de standaard in een toepassing van de klant niet past, begint Bakker & Co met het ontwikkelen van een oplossing op maat.

We zijn actief binnen de aandrijftechniek (elektrisch en mechanisch), instrumentatie en meettechniek, hogedruktechniek en onderhoud. De producten die geleverd worden, zijn steeds duurzamer en de toepassingen van de klant ook.

De uitdagingen voor de nabije toekomst zijn vooral toepassingen voor hernieuwbare energie, hergebruik van verontreinigd reinigingswater, hybride systemen en compactere krachtiger producten. Daarnaast wordt het steeds belangrijker om producten circulair in te zetten, na te denken over hergebruik van (delen van) producten of grondstoffen en het toepassen van nieuwe technieken.

Bakker & Co is voornamelijk bezig met klantspecifieke oplossingen en deze specialisatie zorgt ervoor dat jouw technische kennis gecombineerd met creativiteit op innovatieve wijze kan worden toegepast in speciale toepassingen van een klant. Kom tijdens de WOTS bij ons langs op stand A032 in Hal 11. Ga met ons in gesprek en ontdek via een kleine case hoe jij zelf kan bijdragen aan de technische uitdagingen van Bakker & Co.

Bakker en Co B.V.

ELTREX MOTION

Het kiezen van de juiste componenten voor een machine is in elke markt belangrijk. Eltrex Motion staat bekend om zijn projectmatige aanpak van uitdagingen op het gebied van Motion Control, oftewel alles wat met een elektronisch aangestuurde beweging heeft te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toegangspoorten bij treinstations maar ook robots in de industrie. Onze engineers voeren projecten uit in de vorm van proefopstellingen, tests en controles.

Een voorbeeld hiervan is te zien op onze stand in hal 11 (A079). Een van de markten waar wij ons op richten is die van de AGV’s (Automated Guided Vehicles). Deze apparaten worden veel in de logistiek gebruikt. Op onze stand demonstreren wij een prototype van een AGV die door een van onze stagiaires is ontworpen en samengesteld als afstudeeropdracht. Hierdoor hebben wij meer kennis van deze toepassing gekregen en kunnen wij onze klanten beter van advies voorzien. Een andere applicatie op onze stand is de Vaxtractor (automatisch vullen van vaccinatiespuiten), ook een voorbeeld van hoe wij samen met onze klant van een proefopstelling tot een daadwerkelijk product komen. Onze engineers krijgen uitdagende opdrachten van onze klanten en werken graag samen met stagiaires aan oplossingen.

Als specialist in aandrijf-en positioneertechniek levert Eltrex Motion hoogwaardige onderdelen, diensten en complete oplossingen voor de apparaat-en machinebouw in de Benelux. Onze klanten zijn actief in uiteenlopende markten; van agricultuur tot medisch, van apparatenbouw tot semiconductor, van transport & logistiek tot luchtvaart & defensie. Wil je meer van Eltrex Motion zien, ontmoet ons in hal 11, stand A079.

Eltrex Motion

PHOENIX CONTACT B.V. Inspiring Innovations

Wij zijn Phoenix Contact. We ontwikkelen, produceren en distribueren al bijna 100 jaar elektrotechnische producten en diensten die het werk van system-integrators, machinebouwers, apparatenbouwers en paneelbouwers net dat stapje verder helpen.
Vanuit onze Components, Services, Academy en Solutions stellen we u in staat om hoogwaardige technologische oplossingen te ontwikkelen, te produceren en te leveren. Deze bundeling van producten, dienstverlening, ondersteuning, kennis en kunde staat garant voor uw succes van vandaag én morgen.

Als wereldwijd markt­leider op het gebied van elektrotechniek en innovator in industriële automatisering, zijn we een bron van kennis over relevante onderwerpen waarmee iedereen in ons vak te maken heeft of krijgt. Onze knowhow delen we graag om vakmensen te inspireren, te ontwikkelen en op te leiden. Dat alles zetten we in om met u samen te werken en te innoveren, zodat u toekomstbestendig en zonder zorgen onderneemt.

We bieden u zekerheid en creëren samen nieuwe kansen. Hoe? Met meer dan 90.000 slimme producten en oplossingen, en de beste service en support. Dat is de klik tussen onze producten en diensten, en uw uitdagingen. Door werkprocessen te faciliteren en risico te minimaliseren stellen we u in staat om te focussen op uw belangrijkste taak: het leveren van het slimste product tegen de beste prijs. Het maakt Phoenix Contact uw partner in innovatie.

Phoenix Contact is een solide familiebedrijf. En dat merkt u aan hoe we met elkaar omgaan, als collega’s en als klant. Ook daar gaan we voor de klik. We staan klaar met raad en daad om u verder te helpen. En we hebben letterlijk alles in huis om samen creatieve technische oplossingen te realiseren voor iedere uitdaging. Zo maken we de wereld elke dag samen een beetje slimmer.

Phoenix Contact B.V.

SIGMACONTROL B.V.

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste machinebesturing systemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop SigmaControl excelleert. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak. Wij excelleren in de combi tussen motion & control en hebben voor de gelegenheid een deskundige paraat staan. Alle kans om je vragen te stellen op onze stand no.  11D080.

SigmaControl B.V.

SMC NEDERLAND BV: wereldmarktleider in pneumatische componenten voor de industrie 

Als student van een technische opleiding weet je hoe belangrijk industriële automatisering is. Dagelijks werken wij samen met onze klanten om optimale productie mogelijk te maken. Wij hebben de kennis in huis. Met 12.000 SMC componenten in 700.000 varianten die door machinebouwers wereldwijd worden gebruikt. Dat moet duurzaam, veilig en efficiënt. Bekijk op onze stand hoe dat eruit ziet in werkende toepassingen van machinebouwers. Ontmoet onze mensen en wordt net zo enthousiast over SMC als wij! Jaarbeurs Utrecht, hal 11, stand 11A40

SMC Nederland BV