9 februari 2023

FEDA INSPIRATION DAY

Levenlang leren. Hoe dan?

Toenemende mogelijkheden van big data, de grotere invloed door technologisering. Hoe maak je jouw bedrijf efficiënter? Hoe zorg je ervoor dat je goed personeel weet vast te houden? Praat mee over Big Data, Young professionals & Talentontwikkeling. Keynotespreker Jesse van Doren en workshopleiders Henk Noort en Fabian Grootfaam openen ogen over de kracht van big data, het binden van young professionals en het (door)ontwikkelen van talent. Een eye-opener voor de toekomst van jouw business.

Veel trends en ontwikkelingen zijn de dagelijkse praktijk. Wil je niets missen? Meld je dan aan. Aansluitend is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een Masterclass over veranderingen in het concurrentieveld.


Waar & wanneer?

Donderdag 9 februari 2023
11.30 – 15.30 uur
Locatie: Tilburg, Seats2meet LocHal

Programma

11:30 – 12:15 Ontvangst en lunch
12:15 – 13:10 Trendwatcher Jesse van Doren over de impact van big data
13:10 – 13:20 Pauze
13:20 – 14:10 Workshopronde 1:
Praat mee met Henk Noort over hoe je talent in huis kunt houden
Workshop Leven lang leren! Fabian Grootfaam & Cindy Bell over Young Professionals & Talentontwikkeling
14:10 – 14: 20 Wissel
14: 20 – 15:10 Workshopronde 2:
Praat mee met Henk Noort over hoe je talent in huis kunt houden
Leven lang leren! Fabian Grootfaam & Cindy Bell over Young Professionals & Talentontwikkeling
 
Aansluitend is er van 15:30 t/m 17:30 uur een Masterclass over veranderingen in het concurrentieveld die we afsluiten met een borrel.

Sprekers

Jesse van doren

Jesse van Doren staat bekend als Whizzkid die al op jonge leeftijd werd uitgeroepen tot Meest Beloftevolle Ondernemer. De groeiende beschikbaarheid van data biedt volop kansen voor innovatie in bedrijfsprocessen en businessmodellen. Jesse geeft ons nieuwe inzichten en een praktisch voorbeeld hoe je data in kunt zetten om je business te laten groeien.

henk noort

Hoe houd je talent in huis? Cruciaal in deze steeds krapper worden afbeidsmarkt. Henk deelt inzichten uit de psychologie en het marktonderzoek en gaat met je in gesprek over hoe je deze inzichten kunt doorvertalen naar de praktijk. Henk Noort is psycholoog en marktonderzoeker. .

fabian grootfaam

Fabian is als Talent Development Manager binnen MA-IT verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de engineer-van-morgen. Tevens is hij als recruiter bezig met het aantrekken en opleiden van personeel.

Cindy bell

Fabian Grootfaam en Cindy Bell delen hun journey over hoe zij ervoor zorgen dat studenten & (young) professionals zich kunnen blijven ontwikkelen en uitgedaagd worden met de laatste kennis en opleidingen. MA-IT heeft een academy opgezet waarbij ze engineers laten groeien als engineer en als collega. Het doorontwikkelen van de Softskills van de engineers speelt hierin een grote rol.

TERUG NAAR HET OVERZICHT