FEDA organiseert voor haar leden FEDA Next programma’s. De programma’s dragen uit waar de stip aan de horizon voor FEDA staat. Namelijk het versnellen van innovatie, ketenintegratie, digitalisering en een concurrentiepositie van de branche. Waarbij we niet alleen zorgdragen voor de groei van onze business maar waarbij we ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen; impact maken doen we met elkaar. FEDA Next is ervoor ingericht om onze Business te laten groeien. Maak kennis met FEDA Next:

Sponsoren gezocht!

FEDA organiseert voor haar leden, maar ook voor introducés evenementen, conferenties en themadagen. Daarmee inspireren en informeren wij onze leden vanuit verschillende thema’s, trends en ontwikkelingen. Kennis delen en netwerken voeren de boventoon waarbij we leden activeren tot vernieuwing en samenwerken. De evenementen zijn dan ook van onmiskenbaar belang voor vernieuwing binnen de branche. Om de FEDA Next evenementen te kunnen organiseren zijn wij afhankelijk van sponsoren.

Bekijk de mogelijkheden

FEDA Kalender 2023

Sponsoring, jouw verdiensten!

Groot impact! Jouw voordeel! Naast het helpen om doelen te bereiken levert het sponsorschap je ook vele voordelen, denk aan:

  • Je profileren als innovatief en maatschappelijk betrokken
  • Het vergroten van je bereik binnen en buiten het FEDA-netwerk> samenwerken> nieuwe business
  • Naamsbekendheid door promotie rondom events
  • Je committeren aan FEDA en of je naam verbinden aan een specifiek event
  • (Een afgestemde programmering)
  • (De mogelijkheid tot priviléges)