FEDA NEXT Programma’s

FEDA organiseert voor haar leden FEDA Next programma’s. De programma’s dragen uit waar de stip aan de horizon voor FEDA staat. Namelijk het versnellen van innovatie, ketenintegratie, digitalisering en een concurrentiepositie van de branche. Waarbij we niet alleen zorgdragen voor de groei van onze business maar waarbij we ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen; impact maken doen we met elkaar. FEDA Next is ervoor ingericht om onze Business te laten groeien. Maak kennis met FEDA Next:


EVENT-Sponsoren gezocht!

FEDA organiseert voor haar leden, maar ook voor introducés evenementen, conferenties en themadagen. Daarmee inspireren en informeren wij onze leden vanuit verschillende thema’s, trends en ontwikkelingen. Kennis delen en netwerken voeren de boventoon waarbij we leden activeren tot vernieuwing en samenwerken. De evenementen zijn dan ook van onmiskenbaar belang voor vernieuwing binnen de branche. Om de FEDA Next evenementen te kunnen organiseren zijn wij afhankelijk van sponsoren.

Of bekijk de Sponsor Special van 2022

SPONSORMOGELIJKHEDEN EN PROMOTIE

Word eventpartner van FEDA en maak gebruik van unieke promotie en word daarbij premium, goud, zilver of brons partner of sponsor van een specifiek event. Wilt u er meer over weten? Maak dan uw interesse kenbaar, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden.

Click om te vergroten
Click om te vergroten

EVENEMENTEN KALENDer 2023

Noteert u vast de data van de FEDA-events in uw agenda. Wij gaan graag met u in gesprek over de FEDA NEXT-events die u wilt sponsoren. Samen nemen we de priviléges en promotie-items met u door.

Sponsoring, jouw verdiensten!

Groot impact! Jouw voordeel! Naast het helpen om doelen te bereiken levert het sponsorschap je ook vele voordelen, denk aan:

  • Je profileren als innovatief en maatschappelijk betrokken
  • Het vergroten van je bereik binnen en buiten het FEDA-netwerk> samenwerken> nieuwe business
  • Naamsbekendheid door promotie rondom events
  • Je committeren aan FEDA en of je naam verbinden aan een specifiek event
  • Een afgestemde programmering
  • De mogelijkheid tot priviléges

”Netwerken is van belang zodat je weet in de markt wat er speelt en dit vervolgens toe kunt passen als innovatieve oplossing voor de klant. Tijdens een event als de Business Booster word je aan een gesprekspartner gekoppeld wat altijd een verassend effect heeft. Met elkaar bouwen we aan new business”.

Wim Jaap Perdok, Perdok BV