Flowtechnology Benelux BV

Flowtechnology is uw deskundige collega in pneumatiek, hydrauliek en industriële componenten. Met een zowel breed als diep assortiment vormen we de technische partner voor bijna 1.800 organisaties in de industrie, bouw, agricultuur, transport, constructie & installatie. Hierbij staan we bekend om het leveren van goede producten, sterke persoonlijke service en hoge betrouwbaarheid.

 Wij streven ernaar om de vanzelfsprekende keuze te zijn in pneumatiek, hydrauliek en industriële componenten. De Flowtechnology catalogus, met onze top 25.000 meest verkochte producten, stelt ons in staat om vrijwel altijd een sterk geprijsde oplossing te bieden. Staat het door u gezochte product niet in onze catalogus, dan helpen we u graag om alsnog een oplossing te vinden.

 Samen sta je sterker. Daarom maken we sinds 2007 onderdeel uit van Flowtech Fluidpower, de grootste specialist in Fluid Power oplossingen van Europa. Met 16 specialistische bedrijven, 600 collega’s en vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en China bieden we toegang tot ruim 1.000.000 kwaliteitsproducten en diverse op maat gemaakte oplossingen.

 

TERUG NAAR HET OVERZICHT