SICK B.V.

SICK in de wereld
SICK opereert in ruim vijftig landen vanuit één of meerdere eigen vestigingen met ca. 6.600 medewerkers. En in de meeste overige landen wordt SICK vertegenwoordigd door gekwalificeerde agenten. Het uitgebreide verkoop- en servicenetwerk met eigen vestigingen en vertegenwoordigingen beslaat in totaal maar liefst meer dan 115 landen.

Al decennia in Nederland
SICK is sinds 1976 in Nederland zeer actief. De medewerkers van SICK B.V. – een 100 % dochter van SICK AG – zijn professionals die de taal spreken van de branche waarin u werkzaam bent. Dankzij de Solution Centers kent SICK alle branches waarvoor zij oplossingen ontwikkelt door en door.
Of u met SICK wilt praten over Industriële Automatisering, Logistieke Automatisering of Proces Automatisering u treft binnen de betreffende Solution Centers altijd experts die uw taal spreken en uw situatie kennen.

Industriële Automatisering
Objecten detecteren, tellen, plaats bepalen, positioneren, vorm, situatie, kleur- en oppervlak-verschillen identificeren, aanwezigheid controleren, met kleur contrasten sturen, het onzichtbare herkennen, niveau meten, afschermen van gevaarlijke werkplekken en situaties… Het SICK assortiment is net zo veelzijdig als de detectievraagstukken.

Logistieke Automatisering
Alles wat intern getransporteerd wordt, moet op vele locaties gedetecteerd, gecontroleerd, geïdentificeerd en verder gedirigeerd worden. Bij binnenkomst van de goederen, tijdens de fabricage of verwerking, het transport van de ene naar de andere interne zone, het sorteren, de opslag in magazijnen, het verpakken, de orderpicking en het weer verzenden / distribueren. SICK is uw partner voor ‘intralogistics’. Maar ook voor ‘transport logistics’: voertuigclassificatie, meten van verkeersstromen, tunnelconditionering en buitenbeveiliging.

Proces Automatisering
Sensortechnologie voor het meten c.q. bewaken van emissies (bijv. CO, O2, stof, gas) bij een diversiteit aan industrieën: cement, mijnbouw, (petro)chemie en afvalverbranding. Ultrasone gasstroommeters voor het nauwkeurig meten van de gasstroom in pijpleidingen t.b.v. facturering. Maar ook sensoren voor het meten van bulk, druk, niveau en temperatuur bij processen in een productieproces.

Dus wat de vraag ook is: dé oplossing komt van SICK.

TERUG NAAR HET OVERZICHT