10 januari 2024

Definitieve inschrijving voor FEDA Lounge is gestart

Vanaf 10 januari heb je de mogelijkheid om je definitief in te schrijven voor de FEDA Lounge – dé bruisende ontmoetingsplek tijdens de World of Industry, Technology & Science (WoTS 2024). Dit tweejaarlijkse event vindt plaats op 24 tot en met 27 september in de Jaarbeurs Utrecht.

Neem deel aan de FEDA Lounge

In hal 11 vind je de FEDA Lounge (paviljoen). Als je als bedrijf participeert in de FEDA Lounge, dan betekent dat dat je tegen een voordelig tarief gebruikmaakt van de faciliteiten en activiteiten van het paviljoen, waar je als bedrijf ook je eigen standje kan inrichten. Ook wordt je bedrijfsnaam vermeld in de beurscatalogus. Hoe de FEDA Lounge de afgelopen editie eruit zag, zie je hieronder.

Inschrijfprocedure start op 10 januari: hoe werkt het?

De inschrijving voor de FEDA Lounge start op 10 januari. Vanaf die datum kan je je aanmelden als deelnemer aan de FEDA Lounge, waarmee je automatisch ook deelnemer aan WoTS 2024 bent. Je vult twee inschrijfformulieren in: een voor deelname aan de FEDA Lounge en een voor beursdeelname aan de WoTS.

Vervolgens word je uitgenodigd voor een overleg op dinsdag 30 januari 2024 van 10.00 – 11.30 uur bij FHI in Leusden. Daar wordt de inrichting van het paviljoen besproken, en de collectieve aanpak in de bezoekerswerving. Ook wordt dan de definitieve plaatsing van de deelnemende bedrijven in de FEDA Lounge bekendgemaakt, waarvoor je bij aanmelding je voorkeuren hebt aangegeven.TERUG NAAR HET OVERZICHT