19 augustus 2019

FEDActiviteiten Najaar 2019

Misschien heb je het wel voorbij zien komen op één van onze kanalen. We hebben nog een behoorlijk volle agenda in het najaar. Hier alle activiteiten op een rijtje met info hoe je je kunt inschrijven!

 

Maintaining the Engineer | 19 september

op 19 september is FEDA partner van ‘Maintaining the Engineer’ van Automatie | PMA. Leden van FEDA krijgen een mooie korting op hun entree! Houd dus je mailbox in de gaten voor meer info.

Aanleiding? Bij veel grote producerende bedrijven ontstaat binnen de technische afdeling een probleem. De technische dienst krijgt te maken met een tekort aan kennis en kunde bij de medewerkers. Soms ontstaat dit door handelingsverlegenheid van de medewerkers, soms door het vertrek van ervaren techneuten. 

FEDA-leden Endress+Hauser Group & VSE Industrial Automation zijn ook betrokken bij het programma.

Details
Datum: 19 september
Locatie: Galgenwaard Utrecht
Tijd: 10.30-17.30 uur

Bekijk hier het programma

 

Dutch Fluid Power Transmission Conference | 10 oktober

Op donderdag 10 oktober 2019 vindt de 9e editie van de Dutch Fluid Power Transmission Conference plaats. Ook dit jaar belooft het weer een zeer interessant event te worden! Het thema is: Intelligente Hydraulische Aandrijftechniek. De invloed van elektronische intelligentie op de hydraulische en mechanische aandrijftechniek.

Via duo-presentaties krijgen de bezoekers altijd het verhaal van twee kanten te horen. Ondertussen zijn er drie van de vier thema’s bekend gemaakt.

Details
Datum: 10 oktober
Locatie: DeFabrique Utrecht
Tijd: 08.30-18.30 uur

Bekijk het laatste nieuws en de mogelijkheid om je in te schrijven op de website:

Ga nu naar de site van DFPTC

Efficiënt Aandrijven | 29 oktober

FEDA is samenwerkingspartner van Efficiënt Aandrijven op 29 oktober.

Efficiënt Aandrijven Event is het logisch vervolg van een tweetal eerder gehouden IE-motoren events. De focus van dit event ligt op energiebesparende oplossingen in de gehele aandrijfketen en niet uitsluitend op (IE-)motoren. Fabrikanten en leveranciers van componenten en systemen kunnen u nu al laten zien hoe zij samen met die industrie de oplopende kosten kunnen reduceren – en met welke nieuwe ontwikkelingen zij de industrie helpen het verschil te maken. Nu en in de toekomst. Alles uiteraard in lijn met de regelgeving, een ander belangrijk thema op deze dag.

Voor wie is dit event bedoeld: machinebouwers, OEM, industriële installateurs, ontwerpers/constructeurs, opdrachtgevers uit de industrie, inkopers, hoofd technische dienst, technisch kader en managers/consulenten van adviesbureaus.

Details
Datum: 29 oktober
Locatie: 1931 Congrescentrum Den Bosch
Tijd: 08.45-16.00 uur
Kosten: Gratis voor MYbusinessmedia abonnees | Niet-abonnees betalen € 49,50

Direct inschrijven voor Efficiënt Aandrijven

 

Themabijeenkomst LinkedIn | 14 november

Na de succesvolle workshop van 2018 zijn we voor november bezig met een nieuwe workshop over het hoe en wat van LinkedIn. De meeste mensen weten wel hoe ze een bericht kunnen liken, maar vaak houdt het daar op. Zonde! Samen met een gespecialiseerde spreker zullen we ook nu weer in de diepte duiken wat betreft het persoonlijke profiel, maar natuurlijk ook hoe je je Company Page het beste inzet om nieuwe leads te genereren. Voor iedereen, van beginner tot pro, zijn er nieuwe tips & tricks te leren.

Details volgen

Binnenkort opent hiervoor de inschrijving. Houd dus je mailbox in de gaten.

Lees hier het artikel over de bijeenkomst van 2018

 

Ledenevent | 11 december

Eind van het jaar staat er ook weer een ledenevent gepland. Naast de Algemene Ledenvergadering, is er natuurlijk ook tijd voor interactie tijdens de netwerkborrel én een interactief element. Benieuwd? Save the date: 11 december 2019 & we houden je op de hoogte van de details.

Details volgen

Nog even nagenieten van de editie in mei? Klik hierTERUG NAAR HET OVERZICHT