World of Technology and Science

Samen met FHI en Machevo & Bulk Vereniging organiseert FEDA de World of Motion and Drives. Een vierdaagse beurs georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Weten welke projecten we doen? Klik dan hieronder op één van de mogelijkheden.

Direct inschrijven? Dat kan!

FEDA Lounge

2018 is hét jaar van de WoTS! De FEDA lounge wordt ingericht om tijdens de beurs een collectief centrum te creëren op het gebied van aandrijf- en automatiseringstechniek. Daarnaast ligt er een speciale focus op de projecten ‘Veilig werken met hydrauliek’ en ‘Connecting Mechanical Drives’.
Lees meer

 

Connecting Mechanical Drives

Het project Connecting Mechanical Drives is een combinatie van een TechTour met demo’s op de stand en een lezingenprogramma dat zal plaatsvinden in de FEDA Lounge. Een deskundige spreker uit de automotive-sector vertelt over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van versnellingsbakken en aandrijfsystemen.
Lees meer


Veilig werken met Hydrauliek

Tijdens de WoTS 2018 vindt u op de FEDA Lounge een groot aantal deelnemende bedrijven dat actief is in de hydrauliek. Gezamenlijk verzorgen deze bedrijven seminars op de WoTS met als thema:
Veilig werken met hydrauliek!
Lees meer