World of Technology and Science

Voor 2020 is de WoTS helaas uitgesteld in verband met COVID-19: lees meer.

Samen met FHI en Machevo & Bulk Vereniging organiseerde FEDA in 2018 de World of Motion and Drives. Een vierdaagse beurs georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Weten welke projecten we doen? Klik dan hieronder op één van de mogelijkheden.

 

FEDA Lounge

2018 was hét jaar van de WoTS! De FEDA lounge werd ingericht om tijdens de beurs een collectief centrum te creëren op het gebied van aandrijf- en automatiseringstechniek. Daarnaast lag er een speciale focus op de projecten ‘Veilig werken met hydrauliek’ en ‘Connecting Mechanical Drives’.

 

 

Connecting Mechanical Drives

Het project Connecting Mechanical Drives is een combinatie van een TechTour met demo’s op de stand en een lezingenprogramma dat zal plaatsvinden in de FEDA Lounge. Een deskundige spreker uit de automotive-sector vertelde over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van versnellingsbakken en aandrijfsystemen.

 


Veilig werken met Hydrauliek

Tijdens de WoTS 2018 vond je op de FEDA Lounge een groot aantal deelnemende bedrijven dat actief is in de hydrauliek. Gezamenlijk verzorgen deze bedrijven seminars op de WoTS met als thema: Veilig werken met hydrauliek!