DGI Doedijns

Doedijns Group International (DGI)

Bij DGI draait het allemaal om het aanbieden van oplossingen op het gebied van power, motion en control. Dat is wat wij doen, al sinds 1879. Het toevoegen van klantwaarde is wat ons beweegt. Het is onderdeel van het bedrijfs-DNA. Het overtreffen van klantverwachtingen is daarbij een dagelijkse uitdaging. Door de combinatie van onze ervaren medewerkers, wereldwijde service en het vermogen om gezamenlijk complexe projecten te realiseren. Altijd in combinatie met de nieuwste technologie: hydraulisch, pneumatisch, mechanisch, elektrisch. DGI is wereldwijd vertegenwoordigd met eigen vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Dubai, Oman, Singapore, Indonesië en de Verenigde Staten.

 

DGI Doedijns

DGI Doedijns is de Nederlandse vestiging van DGI, maar wel met de wereld als haar thuismarkt. Vanuit de vestigingen in Waddinxveen en Zoetermeer worden tal van industrieën, waaronder de (petro)chemie, transport, energie, metaal en de machinebouw bediend. Vanaf het jaar van oprichting (1879) heeft DGI Doedijns een leidende positie opgebouwd in de markt van hydrauliek, pneumatiek en besturing. Door een diepgaande kennis en nauwe samenwerking met klanten en leveranciers is de organisatie in staat om op maat gemaakte systemen, componenten en diensten te leveren. Daarnaast is een uitgebreid service netwerk beschikbaar om 24-uurs service te garanderen.

Kwaliteitsborging speelt een grote rol binnen DGI Doedijns. Er wordt gewerkt volgens de ISO 9001 procedures en alle apparatuur ontworpen en vervaardigd door DGI Doedijns is gebouwd volgens de hoogste industrienormen.

Lees hier het FEDA-lid in de Spotlight interview met directeur Patrick de Brabander.

TERUG NAAR HET OVERZICHT