FEDA Lounge

2018 is hét jaar van de WoTS! De FEDA Lounge wordt ingericht om tijdens de beurs een collectief centrum te creëren op het gebied van aandrijf- en automatiseringstechniek. Daarnaast ligt er een speciale focus op de projecten ‘Veilig werken met hydrauliek’ en ‘Connecting Mechanical Drives’.

Tijdens de WoTS 2018 wordt er veel aandacht besteed aan ‘Veilig werken met hydrauliek’. Het rode boekje en de cursus ‘Veilig werken met hydrauliek’ zijn inmiddels in gebruik genomen. Tijdens de beurs zijn er trainers aanwezig op de FEDA lounge om nog meer aandacht te vestigen op deze veiligheid. Verspreid over de verschillende beursdagen vinden op de FEDA lounge diverse lezingen over dit onderwerp plaats.

 

 

Daarnaast worden er lezingen gegeven over Connecting Mechanical Drives. Het project Connecting Mechanical Drives is een combinatie van TechTour met demo’s op de stand en een lezingenprogramma. Deskundige sprekers uit de Automotive sector vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van versnellingsbakken en aandrijfsystemen. De link met het project Connecting Mechanical Drives is om de sensoren die uit motor en versnellingsbak komen praktisch te kunnen inzetten.

Ook wordt de Young Professional Award 2018 uitgereikt op de FEDA lounge. De inschrijving voor de studenten is geopend en na een recente mooie overwinning van team Writing Aid van de Haagse Hogeschool in Delft voor de editie van 2017 is de lat hoog gelegd voor deze jonge talenten.

 

 

Deelnemers aan de FEDA lounge

Partners

Mediapartner